Wat zeggen anderen?

Marleen

Marleen, moeder van Max 4 jaar. De praktijk is een fijne, licht en modern ingerichte ruimte. De wachtkamer biedt ruimte voor broertjes/zusjes met speelgoed, leesboekjes en tijdschriften voor kleine en grotere kinderen. Ook voor de ouders is het geen straf om in de wachtkamer te moeten wachten, er liggen voldoende tijdschriften.

Anna

Anna, moeder van Sophie 3;5 jaar. Nu mijn dochter logopedie heeft kan zij beter vertellen wat ze wil en kunnen we haar beter begrijpen. Daardoor heeft ze minder driftbuien en hebben we thuis minder conflicten.

Gerda

Gerda, moeder van Joost 5 jaar. Pauline heeft, zowel onze zoon als ons, enorm goed begeleid. Hij is nu verstaanbaar en heeft meer interesse in letters en cijfers gekregen. Op school kon hij afgelopen jaar niet voldoende meekomen, is daardoor ook blijven zitten. Maar ook in dat traject stond Pauline klaar om te helpen, zowel in haar praktijk als groot overleg op school.

Na elke behandeling laat Pauline zien aan de ouder wat er is geleerd en ze laat zien hoe je thuis met opdrachten aan de slag kan, op een leuke speelse wijze. Geeft duidelijk advies, is zeer geduldig met kinderen en stelt duidelijke grenzen.