Wat zeggen anderen?

Angelique

Angelique moeder van Rianne 12 maanden. Rianne at slecht, wilde niet van de lepel eten, ook eten waar ze op moest kauwen wilde ze niet. Door de hulp van de logopediste eet Rianne nu goed en eet ze met de pot mee. Er was een tijd dat ik dat echt niet zag gebeuren.

Anna

Anna, moeder van Sophie 3;5 jaar. Nu mijn dochter logopedie heeft kan zij beter vertellen wat ze wil en kunnen we haar beter begrijpen. Daardoor heeft ze minder driftbuien en hebben we thuis minder conflicten.

Gerda

Gerda, moeder van Joost 5 jaar. Pauline heeft, zowel onze zoon als ons, enorm goed begeleid. Hij is nu verstaanbaar en heeft meer interesse in letters en cijfers gekregen. Op school kon hij afgelopen jaar niet voldoende meekomen, is daardoor ook blijven zitten. Maar ook in dat traject stond Pauline klaar om te helpen, zowel in haar praktijk als groot overleg op school.

Na elke behandeling laat Pauline zien aan de ouder wat er is geleerd en ze laat zien hoe je thuis met opdrachten aan de slag kan, op een leuke speelse wijze. Geeft duidelijk advies, is zeer geduldig met kinderen en stelt duidelijke grenzen.