Van vrijdag 19 april tot zondag 5 mei is er meivakantie. Vanwege de vakantie zijn er andere openingstijden. De praktijk is geopend op 23, 24, 26 en 30 april en 1 en 3 mei. Voor vragen, overleg of aanmelden is de praktijk dagelijks bereikbaar op 0343-476028. Je kunt ook tijdens de vakantieperiode een bericht achterlaten dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op de website.

Fijne vakantie en fijne Paasdagen!


Op woensdag 6 maart is het de Dag van de Logopedie. Tijdens deze dag wordt in heel Europa stilgestaan bij de waarde van het vakgebied. Dit jaar staat de Dag van de Logopedie in het teken van stoornissen in het autistisch spectrum. Tijdens de Dag van de Logopedie zal via diverse media aandacht worden geschonken aan dit onderwerp. Voor meer informatie kun je terecht op www.nvlf.nl/dagvandelogopedie


Van 3 tot 14 oktober is het weer kinderboekenweek. Het thema van deze week is: “Vriendschap: kom erbij!” Tijdens deze week worden er in de boekwinkels en bibliotheken diverse activiteiten georganiseerd. Ook krijg je het kinderboekenweekgeschenk cadeau bij besteding van 10 euro aan kinderboeken. Voor deze week is er ook een lied geschreven door Edward van de Vendel. De clip vind je hier: Kom erbij!